2010 m. lapkričio 14 d., sekmadienis

Blaškomės

Sveiki, sveiki ir vėl. Blaškomės toliau? Blaškomės. Bet šį kartą jau džiugiai.
Ar kada nors klausote patarimų? Taip, ne, galbūt? Nesvarbu. Bet juk kartais norisi paklausti ir net žinodamas atsakymą vis vien klausi. Klausi ir žinodamas, kad nepasinaudosi tuo patarimu. Tai kam tada klausi? Ir tai šiandien nesvarbu.
Svarbu kas tau patarimą duoda. Svarbu kaip jį pateikia. Svarbu kiek tau jis reikalingas.
Aš ieškojau, prašiau ir kaupiau visų draugų patarimus. Ir vis dar kaupiu. Tačiau geriausi iš jų yra paprasčiausi. Net ir rūkymo klausimu. Sako tiesiog nepirk, venk draugų, kurie rūko ir įgauk imunitetą. Paprasta ar ne? Žinoma paprasta. Tik svarbu buvo kas ir kaip tai pasakė, nes man be galo patiko.
Iš kitos pusės atrodo kad pasaulis skirstosi. Į sveikuolius, į piktnaudžiautojus ir į potraukių vergus. Bet juk kartais ir sveikuoliui norisi papiktnaudžiauti, o jis tada ima graužti morką. O kas sakė, kad tai lengvas kelias?
Laimingiausi tie, kurie nepatyrė to, kas žudo ir teikia malonumų. Laimingiausi tie, kurie greitai persilaužia. Laimingiausi visi kiti? Štai ir problema. Ir lieka du keliai: 1. Būti toliau taip, kaip dabar ir nieko nedaryti; 2. Imti ir keisti viską.
Kurį kelią renkatės JŪS? Tikėsiuosi kad antrasis jums patiks labiau. Nes nebebūsite tiesiog vienas iš tų, kuriam patinka kai už juos viską padaro kiti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą