2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

Piktai.

I. Susirask, ką veikti:
1. Kai lauki stotelėje
2. Kai neturi ką veikti (o tai didelis melas sau, nes visada yra ką veikti)
3. Kai kamuoja nerimas
4. Kai eini iš proto
5. Kai draugai rūko
II. Susikurk valios. Jei šiandien buvo sunkiausia diena ir ją iškentei nepaskambinęs žmogui, kuris padėtų ją iškęsti - iškęsi ir dar sunkesnę. Kodėl turi kęsti? Todėl kad nesi silpnavalis idiotas.
III. Išmok atsisakyti. Nejau tiki kiekvienu, kuris šneka nesąmones ir įrodinėja tiesas, kuriomis labiausiai bomžai tiki? Pvz. Jei pasakysi, kad negersi draugams, tai jie tave nugirdys arba jei sakysi kad metu rūkyti, atsiras tiek pasiūlymų, kad negalėsi atsisakyti. Melas ir saviapgaulė. Tikriausiai kiekvienas savo mieste rasite po bomželį. Paklauskite ar jie tuo tiki. Sužinosite kokie nuostabūs buvo jaunystėje.

Kodėl bijome sakyti, kad cigaretės yra narkotikai? - O jie stiprūs ir - legalūs!  Kodėl bijome sakyti kad alkoholis yra narkotikai? - Maža dozė nepakenks per daug, bet lašas po lašo ir akmenį pratašo. Sakysite melas? Tad kodėl daugumoje įmonių pirmadieniais "nėra darbo"? Pirmadienį atsigaivalioti reikia. Studentams irgi panašiai. Mat studentas per savaitę mokytis turėtų tik 2 dienas - teoriškai (pagal visas saviapgaulės teoremas galima išaiškinti, kad įmanoma tik viena mokslo diena). Tačiau nesigilinkime į tai.
Kuo daugiau save apgaudinėsime, tuo giliau klimpsime. Nors ir ne šventieji puodus lipdo, bet yra ir kita pusė. Ir nesakysiu, ką reikia daryti. Kiekvienas mąstome savo galva ir darome logiškas išvadas. Sėkmės mąstant!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą